Tuesday, June 26, 2018

Knallrosa och lite rött


Så jag har sytt en ny bh, ingen är förvånad. Den här gången i mönstret Darcey från Evie La Luve, men lite omgjort. Jag sydde storlek small och så la jag till lite extra i omkretsen för att kompensera för att jag inte har någon knäppning. 

Tyget är ett nästan galet (i alla fall för mig) knallrosa spetstyg från Mint Frog. Det var svårt att fånga på bild men det som ser mörkrosa ut är egentligen rött, och jag är otroligt svag för rött och rosa i kombination. Allra helst med lite orange också, men bara rött och rosa duger det med. Som foder har jag ett meshtyg från BWear som jag själv färgat rosa. 

Ryggen är eget påhitt, jag la spetsbitarna mot varandra bara och sydde ihop till en trekant. Och om någon undrar vart mina finnar på ryggen är (för dom har jag skrivit om tidigare) så har jag retuscherat bort dom för jag är inte mer än människa tyvärr och orkar inte visa mig i bh och dessutom ha massa finnar.  

Jag gillar den här bhn, den är skön och om jag bara vänjer mig vid hur rosa den är så tror jag att jag kommer använda den en hel del! 

1 comment:

Anonymous said...

Hej!
Vad fina kläder du konstruerar och syr! Om du vill kan du prova att tvätta skuldrorna ( om det är där du har finnar) med ”african black soap” vid varje dusch. Finns på till exempel jordklok, brukar bli mycket bättre efter några veckor.
Ekot