Saturday, August 25, 2018

Indigo under

När jag färgat bh-grejer har jag hela tiden tänkt på det som biter på allt oavsett material: indigo. Egentligen hade jag velat experimentera mer med de olika recepten ur boken Indigo (rekommenderar varmt denna bok till alla som är intresserade!) men jag hade inte energi för att testa nya grejer plus hade redan alla kemikalier hemma för den typen av indigofärgning jag gjort tidigare. Så jag köpte olika grejer för bh tillverkning, tex spets, olika resårer, mesh, bh band osv och så färgade jag! 

Den här nyansen av indigo är mycket mer intensiv än andra jag sett, gissar att det är för att det är på syntetmaterial? Jag gillar den i alla fall! Modellen är Darcey från Evie La luve som jag sytt tidigare i en grön variant. Jag tycker det är en skön och snygg modell så kommer nog bli fler. Insidan av kuporna är fodrade med mesh, den tunnare varianten som finns hos BWear

Såhär ser ryggen ut. Nu när jag ser bilden inser jag att jag glömt slutfixet på överdelen av hysk o hak-delen, slarvigt. 

Jobbar på mina guns and gains! Haha kunde inte låta bli en sånhär bild som känns som motsatsen till en bh-bild? Styrketräning och bh-sömnad går inte alltid superbra ihop har jag märkt, jag har mycket valkar i händerna (som jag gillar!) och minsta lilla torra hudflik fastnar i spetsen. Men med en bra handkräm så funkar det :). 

No comments: