Saturday, February 20, 2021

Från Anna-Gerd

För några veckor sen hörde en av Astrids kompisars mamma av sig och frågade om jag ville ha en del sygrejer. Hennes mamma (kompisens mormor) hade nyss gått bort. Det har tagit lite tid för mig att skriva om det här för det är så otroligt svårt att skriva om döden! Orden räcker liksom inte till, varken att säga eller skriva. 


Anna-Gerd som hon heter lämnade efter sig en hel skatt i form av tyger och sybehör. Det som syns på de här bilderna är bara en bråkdel! Dels har familjen lämnat en del till loppis och dels har jag två fulla flyttlådor till på vinden där det som inte fick plats i lägenheten ligger. 

Kolla vilket gulligt mini-städ! Anna-Gerd höll på med många olika sorters hantverk förutom sömnad så troligtvis hade hon denna till silversmide. Jag tänker att den är perfekt när tryckknappar mm ska slås i. 

Jag fick en symaskin också! En Husqvarna Rose med tillhörande broderigrejer. Håller på och lär känna den just nu, och ska lämna in den på service. Men den syr fint och det är kul att kunna brodera med den! 

Jag är så glad över allt jag fått, och jag hoppas att Anna-Gerds familj känner att hennes saker fått ett nytt hem hos någon som kommer uppskatta dom. 
 

5 comments:

BodilE said...

Wow! Hilken skatt! Det er fint når tingene kan komme til nytte, blir spennende å se hva du lager.

Marita said...

Den skatten hamnade helt rätt! Hos dej kommer den att bli väl tillvaratagen.

Eva Sundström said...

En sann skatt att få ta emot en sådan gåva. Säkert kände givaren att gåvan skullebli väl omhändertagen os dig!

Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Malin Klarström said...

Åh! Jag har också en Rose, som tyvärr blivit förpassad till förrådet. Det eftersom jag inte kan installera programmet på datorn, och byta filer. Hur har du löst det?