Wednesday, March 3, 2021

Magi


Astrid älskar Harry Potter just nu (milstolpe i föräldraskapet att kunna läsa Harry Potter för sitt barn!) och i julklapp sydde jag en mantel till henne. Tyget är en sammetsgardin jag köpt på loppis och mönstret är ihopsatt av lite olika beskrivningar jag hittade när jag googlade på sy en mantel. 

 
Tyvärr är det ingen riktig osynlighetsmantel, men lite magi verkar ändå finnas! 

Ni kanske har märkt att jag skriver mindre om Astrid? Hon blir större och jag vill värna om hennes integritet. Funderar mycket på det och självklart får hon godkänna alla bilder jag lägger ut på henne (det har hon gjort i flera år). Tycket det är otroligt viktigt att barnen själva får vara med och bestämma, och såklart att föräldrarna som är ansvariga drar gränser. 

2 comments:

Insama said...

Klart barnet ska ha en mantel :) Fin

Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}