Saturday, August 24, 2019

En liten väska

Jag är ett stort fan av Bookhou sen länge och när jag surfade runt på Instagram och Pinterest under sommaren blev jag sugen på att sy en väska inspirerad av hennes väskor. En liten väska som bara rymmer det nödvändigaste, mobil, nycklar och plånbok. 

Först sydde jag en väska som blev för lång, den blev bara som ett svart hål som svalde allt innehåll. Så jag kortade av den en bit men då blev jag inte så nöjd med proportionerna mellan triangeltyget och det andra. Det är den väskan som syns till höger på bilden ovanför. Så jag sydde en till, för om jag inte är nöjd så kommer jag störa mig på det varje gång jag använder väskan. 

Den här är jag nöjd med! Tygerna är ett hopplock av rester jag hade hemma så osäker på varifrån de kommer. Trianglarna har jag tryckt själv på vad jag tror är oilskin från Merchant and mills. Hade sånt sug efter att sy en sånhär väska att det första jag gjorde när vi kom hem från Danmark var att trycka tyget, det gäller ju att prioritera! Tvätt och sånt kan helt klart vänta!

Fodertyget kommer från Afro art och bandet är en läderrem. Blev väldigt nöjd med den här väskan tillslut! 

Och så kan jag kryssa av rutan "skapa en väska" i Sybingo 2019 :).


1 comment:

Annie said...

Jättesnygg! Dina alster ser alltid så otroligt proffsiga ut!