Saturday, March 30, 2013

Vårrosor

För nästan exakt ett år sedan stickade jag klart den första mudden i det här fina mönstret, Kamillas spring roses. Sen tog mitt gröna garn slut, och varje gång jag besökte de garnbutikerna som säljer Rauma finullgarn så var den nyansen jag ville ha slut där också. Först för några månader sen kunde jag börja sticka på dem igen, och nu har jag helt plötsligt en annan stickfasthet! Det kan ju vara så att jag glömt vilken storlek jag haft, men eftersom jag i princip alltid använder 2,5mm till rauma finull så borde jag gjort det då också. Det som syns på bilden har jag fått repa upp och börja om med 2:or istället, men det är de värda de här muddarna. Rosor i gult och grönt, precis vad jag vill ha just nu! Undrar bara hur det ska sluta det här med att jag stickar lösare och lösare, plötsligt är jag väl nere på 1,5or för att sticka vantar...

7 comments:

Ida said...
This comment has been removed by the author.
Ida said...

De muddarna är jättefina!

Min stickfasthet har också bara blivit lösare och lösare, och nu sedan jag fick barn ännu lösare! Hoppas det inte fortsätter så. ;)

sjusoverskan said...

Hej där!
Vilka läckra muddar Du stickar, härliga färger!
Kram och sköt om Dej och lillan!
Inger

Anonymous said...

Inget med rosor att göra...men var inne på en sida som hette medvetenmini som hade fina barnvagnsväskor till bra pris. Om du fortfarande behöver!

Mari said...

Jättesnyggt mönster :) Såg inlägget ditt igår och idag var jag tvungen att köpa mönstret! Imornn bär det av till garnbutiken ;)

Anonymous said...

Jättefina muddar! Vilket nr är det på den gröna nyansen?

Clara said...

Den gröna är färg nummer 455, partikod 70. Gillar det verkligen!