Tuesday, March 6, 2018

Flöjten i Palmhuset

Tog lite snabba bilder på Astrid i söndags när vi var i Palmhuset också. Kan verkligen rekommendera som fotoställe för alla som bor i Göteborg! Försök dock gärna gå en vardag, det var ca hundra tusen personer (kändes det som) som gick förbi när vi försökte fota i söndags. Vi var ivägen för dom, de var i vägen för oss. 

Astrid har börjat posera järnet så fort jag tar fram kameran. Ett av hennes favorit tv-program är lego friends så gissar att hon lärt sig poserna via det, det är i alla fall absolut inte jag som lärt henne dem! Är inte direkt förtjust över det, men jaja. Hoppas att det snart går över. Först var det utsträckt tunga, nu är det någon slags modeposering (?). Klart är i alla fall att jag har noll att säga till om när det gäller både hennes val av kläder och hur hon ska visa upp dom :). 

 Koftan är Flöjten av Karin Westrand, den har jag skrivit om förut här

Klänningen som hon har under är från ett gammal nummer av Ottobre, tror den heter Tropical. 

Såhär ser klänningen ut i sin helhet. Jag tyckte halslinningen var lite väl liten så klippte bort 1.5cm runt hela. Nu sitter den perfekt, förstår inte hur den skulle gått över huvudet om jag inte gjort det. Tyget är från Stoff och Stil. 

I Palmhuset, Astrid tittar in i Kameliarummet. 

No comments: