Tuesday, March 20, 2018

Vårplanen


Som ni säkert vet vid det här laget är jag med i en sygrupp på facebook som går ut på att planera sin garderob. Fyra planer per år och det här är min vårplan! Blanding av behovssömnad och "bara för att det är kul" sömnad. 

Och här är det färdiga resultatet. Lite ändringar, tex blev det mer svart eftersom det är den färg jag vill ha allra mest just nu. Precis som vanligt för mig blev också behovssömnaden nedprioriterad, det blev varken t-shirts eller mjukisbyxor... Annars ungefär enligt plan! 

Jag är lite för trött just nu för att hitta alla blogginlägg om plaggen och länka till dem, men så som jag själv gör för att hitta dem är jag googlar på clara stickar + namnet på plagget. Då hittar man det lätt. 

4 comments:

Tove said...

Alltså! Jag är imponerad av allt du syr och stickar! Att du hinner! Det är klart, du måste prioritera din tid på ett annat sätt än vad jag gör.. men ändå. Och hur snyggt det blir sedan! och personligt och roligt! :) Pepp och glädje till dig!

Tove said...

Jag blev så peppad av att läsa din blogg i vintras att jag virkade denna: http://tovetankar.blogspot.com.es/2018/02/koftan-ar-klar.html

Dödergök said...

Jag behöver också en plan känner jag. Så jag får lite mer struktur. Ska börja med att surfa mönster ikväll och tänka ut vad jag både behöver och känner mig peppad på att sy. Tack för inspirationen som vanligt!

Kati | almiel said...

Så inspirerande.. Jag skulle också vilja lära mig sy :) Än kan jag bara sticka och virka.