Friday, March 2, 2018

Gloomhaven

Ett till figurmålningsinlägg som jag gissar att 99% av er som läser inte är så intresserade av :). Men det är min blogg och jag vill visa och kanske inspirera andra intresserade! Min sambo har helt fastnat i Gloomhaven-träsket, det är ett nytt brädspel för er som inte känner till det. Rekommenderas varmt, men det kräver att åtminstone en person lär sig de rätt komplicerade reglerna. Själv har jag inte lärt mig dem helt (än) men tycker det är väldigt kul att spela ändå! 

Och så tycker jag att det är väldigt kul att måla figurerna som används som spelpjäser. Från början är de bara enfärgade grå. En kompis blev förvånad när han såg dem i verkligheten för hade inte förstått hur små de är, de är alltså 2-3cm höga ungefär. Väldigt pilligt att måla, jag håller andan när jag målar de minsta detaljerna. 

5 comments:

annasofiaelin said...

Jag gillar, ditt förra inlägg fick mig att fundera på om jag inte skulle måla min nya DnD figur själv, så då gjorde jag det, blev helt ok. =)

Anna Ellinor said...

Åh... Jag har en tonårsson som håller på mycket med miniatyrer. Ibland målar jag också nån. Helt fascinerande. Och pilligt som sagt. Dessutom är det många underbara nördar som målar, gillar dem och gillade även ditt inlägg!

Sara said...

Jag gillar!! Har själv målat warhammer-minis. Fastnade för det när jag var föräldraledig, målade under vår dotters tupplurar. Riktigt kul att se, och vad fina de är! Så lyckade förgkombos! Har du använt nån förlaga eller skissat upp färgerna i förväg? Stor like på detta!

Clara said...

åh tack för era kommentarer, fint att det finns fler som gillar både stickning/sömnad och figurmålning!

Unknown said...

Hu rsnygga som helst! De gånger jar har försökt mig på att måla figurer har de blivit alldeles för platta med för lite detaljer. Men nu blir jag lite sugen på att föröka mig på igen :)