Sunday, March 25, 2018

Nypon och ångest

Kolla vad som sitter på min arm numera! Ett luktnypon som Maja-Lisa Bekken gjort. Jag är så nöjd och det känns som att den alltid suttit där (förutom att den kliar just nu pga läker ju fortfarade). 

Annars är det tyst här på bloggen just nu eftersom att jag har haft såna ångestattacker senaste tiden. Känns som att jag backat sjutusen steg i min tillfriskning, och även om jag vet att det är normalt att gå bakåt ibland så är den känslan av att backa väldigt jobbig. Så jag försöker bara ta mig igenom de här dagarna genom att spela tvspel, äta godis och förhoppningsvis orka duscha, klä på mig och kanske till och med ta mig ut genom dörren. Det innebär också att jag är ännu sämre än vanligt på att svara på mail. 

8 comments:

Jenny said...

Himla fin tatuering!

Och kram till dig och hoppas att du känner att det går framåt snart igen!

Tove said...

Kram kram kram! Jag hoppas att du får hjälp att ta dig igenom detta. Ta det lugnt och försök släppa allt vad prestation heter, även vad det gäller detta råd... kram igen från en annan som haft en del ångest

Cecilia N said...

Varje gång man ramlar ner i gropen så drar man med sig lite grus ner. Så småningom är gropen en kulle med utsikt.

Sara said...

Kram!

gimmeline said...

Stor klem! Det vil gå bedre!!

Martha Joy said...

Ville bare si takk for at du deler og at det kanskje er årstids-forandringene som gjør at du har mer angst nå?

Vadå? said...
This comment has been removed by the author.
Vadå? said...

Fan vad trist med bakslag, men superfint att du tar hand om dig och försöker ha tålamod! Jag övar på att inte tycka så mycket om mitt mående, utan bara konstatera: jaha! Nu är det såhär. Skicka ett DM på IG om du behöver spy ur dig eller så, jag vet hur det är att ha gått ner sig och vara på väg tillbaka. Glad påsk! OCH! Grattis till snygg tatuering!