Thursday, August 9, 2012

Cirklar i kvadrat

Ibland vill jag bara göra något som är upprepande, samma sak om och om och om igen utan att tänka det minsta. Då är en sån här filt perfekt! Det enda valet är vilka färger som ska kombineras, och den tankemödan behöver jag bara ägna mig åt var 30:e ruta ungefär.

Garnet är Kampes tvåtrådiga och mönstret är Flowers in the snow.

9 comments:

ylva said...

Men oj vad många du gjort redan! Jag. Gillar verkligen ditt färgval . Jo det är nåt meditativt att göra samma sammaom och om igen . Vilsamt på nåt vis.

mia w said...

Vilket fint mönster! Detta hamnar bland att-göra-projekten. Snygga färger också!

Saras pyssel said...

Visst är det underbart! Jag blandar färger hej vilt i mina rutor, så då behöver jag inte ens tänka på det - bara stick ner handen bland restgarnerna & se vad man får tag på för färg... ;-)

Clara said...

Sara: Ja, så gjorde jag med min förra, men denna gången kände jag för mer struktur och ännu mer repetivt arbete :)

Anonymous said...

Ja, ibland är det skönt med lite handarbete utan klurigheter. Vet du förresten om det kommer vara något bra stickkafé eller liknande i höst i Göteborg?

Anonymous said...

så fina! Fäster du trådarna på något speciellt sätt eller virkar du in dem? Jag tycker det är det tråkigaste med rutor..

Clara said...

Riotyarn: Nej, jag är ju en blyg och lite folkskygg person som har väldigt dålig koll på stickcaféer, däremot vill jag väldigt gärna gå på något! Så om du hittar nåt som verkar bra så hojta :)

Anonym: Jag fäster dem med nål, och försöker fästa trådarna efter ungefär var femte ruta. Annars blir det så fasligt många i slutet, och jag håller helt med dig om att det är det tråkigaste med rutor!

Dödergök said...

Jättevackra färger, nu blev jag påmind om mina afrikanska blommor som fått ligga till sig lite. Kanske dags för dem igen.

Anonymous said...

Jag ska hålla utkik efter något och säger till om jag hittar ett :)